درمان سریع یبوست با این 10 روش آسان در منزل

 یبوست زمانی اتفاق می افتد که حرکات روده شما کند و دشوار می شود و دفع مدفوع سفت و خشک را تجربه می کنید. مدفوع سفت و سخت هنگام بیرون آمدن از مقعد باعث ناراحتی و درد می شود. یبوست عامل اصلی بسیاری از بیماری های نشیمنگاهی مثل هموروئید یا بواسیر خونی شدید، شقاق می باشد و با کنترل آن می توان از ابتلا به این بیماری ها نیز پیشگیری نمود. زور زدن روزانه همچنین می تواند منجر به مشکلات جدی تری مانند هموروئید یا حتی افتادگی (برآمدگی) بافت رکتوم شود.

در دنیای بی تحرک و ماشینی امروزه، بسیاری از افراد از یبوست رنج می برند. چه به دلیل سبک زندگی پرمشغله، غذاهای نامناسب یا هر عامل دیگری که باشد، نکته مهم  نیاز به تسکین و درمان سریع است. 40 تا 60 درصد از سالمندان به طور منظم با یبوست دست و پنجه نرم می کنند، اگرچه خود روند پیری مقصر نیست اما یبوست عارضه ای است که با پیری همراه می شود. در این مطلب، راه‌های مؤثر برای درمان یبوست و پاکسازی روده، بدون نیاز به ملین‌ و دارو را بررسی می‌کنیم. با مدفوع سفت و سخت خداحافظی کنید و به دفع راحت مدفوع سلام کنید:

شرق می گوید:

 

یبوست چیست و چگونه در خانه درمان می شود؟

یبوست یک مشکل رایج گوارشی است که می تواند باعث ناراحتی گوارشی و اختلال در برنامه های روزمره ما شود. خوشبختانه، راه‌های طبیعی و مؤثر برای درمان یبوست و پاکسازی روده در خانه بدون استفاده از داروهای شیمیایی وجود دارد. در این مقاله، ما 10 روش را برای درمان خانگی یبوست به شما معرفی خواهیم کرد که مشکل نیامدن مدفوع و  سفتی مدفوع را حل می کند.

قبل از اینکه به درمان‌های خانگی بپردازیم، بیایید مفهوم یبوست را بررسی کنیم: یبوست زمانی اتفاق می افتد که حرکات روده شما کند و دشوار می شود و دفع مدفوع سفت و خشک را تجربه می کنید. مدفوع سفت و سخت هنگام بیرون آمدن از مقعد باعث ناراحتی و درد می شود. یبوست عامل اصلی بسیاری از بیماری های نشیمنگاهی مثل هموروئید یا بواسیر خونی شدید، شقاق می باشد و با کنترل آن می توان از ابتلا به این بیماری ها نیز پیشگیری نمود. زور زدن روزانه همچنین می تواند منجر به مشکلات جدی تری مانند هموروئید یا حتی افتادگی (برآمدگی) بافت رکتوم شود.

درمان یبوست خانگی

1- هیدراتاسیون 

یکی از ساده‌ترین راه ها برای درمان یبوست، هیدراته نگه داشتن بدن است. نوشیدن آب زیاد باعث نرم تر شدن مدفوع و در نتیجه دفع راحت آن می شود. سعی کنید روزانه حتما 8 لیوان آب را بنوشید.

2- فیبر، جادوی یبوست

فیبر بهترین دوست دستگاه گوارش شماست. غذاهای غنی از فیبر مانند غلات کامل، میوه ها و سبزیجات را در رژیم غذایی خود بگنجانید. این غذاها به حجیم تر شدن مدفوع شما کمک کرده و حرکت آن‌ را در روده ها راحت تر می کند.

سایت health.harvard.edu در این باره می گوید:

 Eating high-fiber foods, such as raw fruits and vegetables and whole grains, helps to keep you regular. Drinking enough fluid is essential too. The fiber holds the water in the bowel so it can mix with the stool and make it softer. If you're getting plenty of fiber and fluids and you're still not regular, one of these constipation causes may be to blame:

medicines such as narcotic pain relievers, antidepressants, aluminum-containing antacids, blood pressure medications, drugs for Parkinson's disease, and iron supplements

خوردن غذاهای پر فیبر، مانند میوه ها و سبزیجات خام و غلات کامل، به درمان خانگی کار نکردن شکم کمک می کند. نوشیدن مایعات کافی نیز ضروری است. فیبر آب را در روده نگه می دارد، بنابراین می تواند با مدفوع مخلوط شود و آن را نرم تر کند.

اگر مقدار زیادی فیبر و مایعات دریافت میکنید و هنوز مدفوع سفت و سخت دارید، یکی از این دلایل ممکن است عامل اصلی یبوست باشد: داروهایی مانند مسکن های مخدر، داروهای ضد افسردگی، آنتی اسیدهای حاوی آلومینیوم، داروهای فشار خون، داروهای بیماری پارکینسون و مکمل های آهن

3- آلو و سایر ملین های طبیعی

آلو به دلیل خواص ضد یبوستی که دارد به ملین طبیعی و معجزه یبوست مشهور است. به دلیل داشتن سوربیتول (یک الکل قندی) مدفوع را نرم کرده و حرکات منظم روده را تقویت می کند. سایر ملین های طبیعی شامل انجیر، زردآلو و آب آلوئه ورا است.

Comments

Popular posts from this blog

درمان بواسیر با لیزر

پروکتوسکوپی یا مشاهده رکتوم چیست، در چه مواردی انجام می شود و عوارض آن

0 تا 100 عمل جراحی فیستول چگونه است و چقدر طول میکشد؟