نسل زد (Z Gen) در ایران چه کسانی هستند و چه ویژگی هایی دارند؟

 



حتماً شما هم تا کنون متوجه تفاوت بین نسل ها شده اید و یا این حس را داشته اید که از طرف پدر و مادر خود درک نمی شوید. اگر تا حالا اصطلاح نسل z را نشنیده اید و نمی دانید نسل خودتان زد است یا ایکس و… . در این مقاله از مجله بیچشک همراه ما باشید تا به بررسی مواردی مثل نسل z یعنی چه؟ نسل z در ایران چه نسلی است؟ ویژگیهای نسل z و … بپردازیم. 

آشنایی با نسل های مختلف باعث می شود که در ارتباط با آن ها بهتر عمل کنیم و بتوانیم آن ها را به خوبی درک کنیم و نیازها و دغدغه هایشان را بشناسیم. برای مثال یک فرد فروشنده در صورتی که بتواند با خلقیات و خصوصیات اخلاقی هر نسلی آشنا باشد خیلی راحت تر می تواند با آنها ارتباط برقرار کرده و در کارش موفق شود. 

نسل z یعنی چه و چه کسانی هستند؟

به جوان ترین نسل این دوران (متولدین 75 به بعد که 20 تا 30 سال سن دارند) ، نسل زد به انگلیسی Generation Z یا نسل زی می گویند. یعنی متولدین دهه 70 شمسی و یا بعد از سال  ۱۹۹۶ میلادی نسل زد می باشند. با شروع استفاده از اینترنت و شدت یافتن تاثیرگذاری آن بر زندگی، تعاریف جدیدی از نسل های گوناگون شکل گرفت. 

کودکانی که در سال های 1995 تا 2010 به دنیا آمدند از همان ابتدا پیشرفت اینترنت و تکنولوژی را شاهد بودند و به همین دلیل به آن ها نسل نت یا اینترنت و یا بومی های دیجیتال هم میگویند. 

این دیجیتالی های مادرزاد (2010-1995) با اینکه در عصر تکنولوژی به دنیا آمدند اما شاهد شرایط سخت اقتصادی هم بوده اند. 

بیشتر کسانی که نسل z هستند، فرزندان نسل ایکس X می باشند. به دلیل اینکه نسل زد اولین افرادی بودند که با اینترنت و شبکه های اجتماعی آشنا شدند ویژگی های هویتی و خصوصیت های رفتاری متمایزی از سایر نسل ها دارند که در ادامه به ویژگیهای نسل z می پردازیم. 


ویژگیهای نسل z

نسل زد (Gen Z)  اولین نسلی اند که در عصر دیجیتال به دنیا آمدند.

در واقع مهم ترین ویژگی و شاخصه این نسل شناور بودن در دنیای دیجیتال می باشد. با وجود اینکه نسل هزاره که نسل پیش از آن ها می باشد اولین برخورد را با دنیای دیجیتال داشته اند اما نسل Z اولین نسلی بود که دوران نوجوانی و جوانی را در ارتباط مستقیم با فضای مجازی و شبکه های اجتماعی و اینترنت گذراند. 

Comments

Popular posts from this blog

درمان بواسیر با لیزر

پروکتوسکوپی یا مشاهده رکتوم چیست، در چه مواردی انجام می شود و عوارض آن

0 تا 100 عمل جراحی فیستول چگونه است و چقدر طول میکشد؟