تابلو های فروشگاهی جدید و آشنایی با آن ها

صنعت  تابلو سازی  نیز مانند هر صنعت دیگری با پیشرفت تکنولوژی دستخوش تغییراتی شده است. این تغییرات موجب شده تابلوسازی به صنعتی پیشرفته و تخصصی مبدل گردد که نتیجه ی آن ساخت تابلوهای زیبا، جذاب و مدرن است. امروزه تابلوهای تبلیغاتی انواع مختلفی داشته و برای ساخت آنها از متریال های متنوعی بهره می برند که همین موجب افزایش حوزه کاری این صنعت شده است. در این مقاله قصد داریم به برخی از انواع این تابلوها اشاره کنیم :
  • تابلو چلنیوم : چلنیوم نوعی آلیاژ آلومینیوم است که انعطاف پذیری بالایی داشته و به سازنده اجازه می دهد طرح های مختلفی را با استفاده از آن پیاده سازی کند. این تابلو ها با رویه ای از جنس پلکسی گلاس و لبه های چلنیوم ساخته می شود. برای ساخت تابلو چلنیوم از دستگاه های تمام پیشرفته لیزر و cnc  استفاده می شود.
  • تابلو حروف برجسته : این تابلوها به صورت برجسته و سه بعدی تولید می شوند که این امر به زیبایی و جذابیت بصری آنها افزوده است. این حروف برجسته می توانند با استفاده از پلکسی گلاس، پلاستیک، استیل و … تولید شوند.
  • تابلو پلکسی : این تابلوها با رویه هایی از جنس پلکسی گلاس یا نوعی پلاستیک تولید شده است. این حروف با نرم افزار کرل طراحی و با لیزر برش داده می شوند. تابلوهای پلکسی قابل عبور نور از رویه و لبه را دارد و می تواند طرح و رنگ های مختلفی داشته باشد. تفاوت این تابلو ها با چلنیوم در لبه های کار است.
  • کامپوزیت : تابلو کامپوزیت یکی از انواع تابلوهای محبوب است که مقاومت بالا و وزن کمی دارد. این تابلو از دو لایه آلومینیوم و لایه میانی پلی اتیلن ساخته شده است. تابلو کامپوزیت عایق خراش و تغییرات دما و هوا است و در نمای ساختمان ها نیز کاربرد دارد.
  • استیل : این تابلوها از حروف های با جنس و اشکال مختلفی شامل  حروف استیل طلایی براق، طلایی خش دار، نقره ای براق، نقره ای خش دار، دودی و مسی تولید می شوند. این حروف در مقایسه با سایر فلز ها مانند برنج و برنز که پس از مدتی دچار تغییر رنگ می شوند مقاوم تر است و سیاه نمی شود.
  • تابلوهای پانچی : این دسته از حروف در واقع همان حروف چلنیوم است که لبه های آن پانچ شده و زیبایی بی نظیری را به محیط می بخشد.
  • منبع : گروه تابلو سازی نیکان تیام http://www.nikantnt.com/

Comments

Popular posts from this blog

درمان بواسیر با لیزر

پروکتوسکوپی یا مشاهده رکتوم چیست، در چه مواردی انجام می شود و عوارض آن

0 تا 100 عمل جراحی فیستول چگونه است و چقدر طول میکشد؟