درمان کیست مویی با لیزر با کمترین عوارض در کلینیک نوین

تا سالها تنها روش قطعی درمان کیست مویی انجام عمل جراحی و برش و تخلیه ی کیست بود . ولی با پیشرفت هایی که در دانش پزشکی به وجود آمده است اخیرا روش درمانی بهتری به وجود آمده که بسیار موثر تر و کم عارضه تر است و آن روش درمان با لیزر است .
کیست مویی یا سینوس پیلونیدال از شایع ترین بیماری های مقعدی است که در اثر پیچیدن و بازگشت مو به زیر پوست رخ میدهد . در نتیجه بدن این مو را به عنوان یک عامل بیگانه تشخیص می دهد و واکنش دفاعی علیه آن را آغاز می نماید . این ناحیه پس از گذشت مدت زمان کوتاهی محل تجمع چرک و عفونت می شود و در نهایت منجر به ایجاد کیست مویی می گردد .
عمل جراحی کیست مویی عوارض و خطرات متعدد و بیشماری داشت ولی به علت اینکه تنها روش درمانی قطعی و موثر کیست مویی بود چاره ای جز پذیرش آن توسط بیماران نبود ولی در روش درمان با لیزر تمامی خطرات و عوارضی که در روش عمل جراح وجود داشت به طور کامل از میان رفت و میزان موفقیت در درمان بسیار افزایش یافت .
در روش درمان با لیزر نیاز به هیچگونه انجام بیهوشی عمومی نیست و بیمار برای اینکه راحت تر باشد تحت بی حسی موضعی قرار می گیرد . سپس به آرامی محل کیست مویی به وسیله ی اشعه ی لیزر برش داده می شود و تخلیه می گردد . با تاباندن اشعه ی لیزر به اعصاب آسیب دیده و ترمیم آنها بیماری هیچگونه احساس دردی ندارد و با سوزاندن مویرگها و عروق خونی اطراف ناحیه ی کیست مویی میزان خونریزی به حداقل می رسد .
اما در روش جراحی همان طور که می دانید بیمار باید تحت بیهوشی عمومی قرار بگیرد و تا چند روز پس از انجام عمل جراحی با درد و خونریزی زیادی مواجه است . البته عوارض بیهوشی عمومی هم در کنار سایر عوارض عمل جراحی قرار میگیرد .
پروسه ی درمان با لیزر کیست مویی  در مدت زمانی کمتر از ۱ ساعت به پایان می رسد و پس از اتمام آن بیمار بلافاصله از کلینیک مرخص می شود و می تواند به خانه و محل کار خود باز گردد و امور روزمره ی خود را آغاز نماید . در حالی که در روش عمل جراحی بیمار باید برای ۱ الی ۲ روز پس از انجام عمل جراحی در بیمارستان بستری باشد و تحت نظر پزشک قرار بگیرد . در مواردی که حال بیمار مساعد نیست یا محل عمل دچار عفونت شده است ممکن است مدت زمان بستری افزایش یابد .
در روش لیزر درمانی کیست مویی  بیمار بلافاصله پس از انجام آن می تواند استحمام و امور روزمره ی خود را آغاز نماید و نیازی به تعویض پانسمان نیست و می تواند مرتب آن را شستشو دهد . تعویض مکرر پانسمان در زمان پس از انجام عمل جراحی کیست مویی و درد و خونریزی از محل آن برای بسیاری از بیماران ناخوشایند است ولی در روش درمان با لیزر به هیچ وجه چنین مشکلی وجود ندارد .
در حین عمل جراحی هرچقدر هم که محیط استریل باشد ، همیشه احتمال ابتلا به عفونت ها و بیماری هایی مانند هپاتیت و ایدز وجود دارد ولی در روش درمان با لیزر به هیچ عنوان چنین خطراتی پیش روی بیمار نیست .

Comments

Popular posts from this blog

درمان بواسیر با لیزر

پروکتوسکوپی یا مشاهده رکتوم چیست، در چه مواردی انجام می شود و عوارض آن

0 تا 100 عمل جراحی فیستول چگونه است و چقدر طول میکشد؟