روش های بالا بردن سینه

روش‌های بالا بردن سینه


با جراحی بالا بردن سینه می‌توان ظاهری زیبا به اندام فرد بخشید. معمولاً شکل ظاهری سینه‌ی زنان در طول زمان تغییر می‌کند و آن طروات و زیبایی دوران جوانی خود را با تغییر حالت و آویزان شدن از دست می‌دهد. عمل جراحی بالا کشیدن سینه تغییر قابل توجهی در اندازه‌ی پستان‌ها ایجاد می‌کند. سینه‌هایی که تا پایین قفسه‌سینه کشیده شده‌اند را می‌توان با جراحی به حالت اولیه و جای اصلی خود بازگرداند. افرادی که تمایل به کوچک‌ کردن سینه دارند نیز می‌توانند هم‌زمان با انجام جراحی زیبایی لیفت پستان، جراحی کوچک کردن اندازه پستان را نیز انجام دهند. برخی از زنان ممکن است بخواهند هم‌زمان با بالا بردن سینه عمل ایمپلنت سینه نیز انجام دهند و درون سینه خود پروتز کار بگذارند. ایمپلنت می‌تواند به بهبود و پری سینه کمک کند. بسته به تجربه‌ی جراح ایمپلنت می‌تواند در همان زمان یا به صورت جداگانه و در جراحی بعدی جاگذاری شود.






چه افرادی کاندید مناسب برای جراحی بالا بردن سینه می‌باشند؟
تشخیص نیاز به انجام عمل جراحی افتادگی سینه در یک فرد توسط یک جراح ماهر امکان‌پذیر است. پزشک با توجه به شرایط روحی، جسمی و وضعیت سینه‌ها می‌تواند لزوم یا عدم لزوم جراحی را مشخص کند. بدین ترتیب افرادی کاندید مناسب جراحی بالا کشیدن سینه هستند که:

از لحاظ جسمی سالم بوده و وزن ایده‌ال و ثابت داشته باشند؛
سیگاری نباشد؛
سینه‌های تغییر شکل داده‌ و آویزان داشته باشند؛
کشیدگی بیش از حد سینه‌های آن‌ها باعث حرکت پاندولی آن شود؛
نوک سینه‌هایشان تا زیر چین پستان پایین آمده باشد؛
نوک سینه‌ها به سمت پایین قرار گرفته باشد.
عمل جراحی بالا کشیدن پستان یک جراحی شخصی است که هر فردی، خود درباره‌ی انجام آن تصمیم می‌گیرد. هر زنی این جراحی را برای تحقق خواسته‌های شخصی خود و رسیدن به تناسب اندام انجام می‌دهد. عمل جراحی بالا کشیدن سینه باید پس از اتمام دوران بارداری و حتی دوران شیردهی کودک انجام شود. زیرا تغییرات ناشی از حاملگی می‌تواند بر نتایج جراحی اثر معکوس بگذارد. تغییرات سینه‌ در این دوره‌های زندگی زنان می‌تواند بهبودی ناشی از جراحی را به حداقل برساند و همچنین کاهش وزن مادر پس از عمل منجر به تغییر ظاهر سینه شود.

علل افتادگی سینه (پستانها)
افتادگی سینه در زنان می‌تواند علل مختلفی داشته باشد. در واقع افتادگی بافت سینه نتیجه‌ی بارداری، شیردهی، نوسانات وزن، پیری و وراثت است. این علل در کنار هم و با گذشت زمان منجر به تغییر شکل و ظاهر پستان و از دست رفتن قابلیت ارتجاعی پوست می‌شوند. تغییرات هورمونی در دوران بارداری می‌تواند منجر به بزرگ شدن و تغییر شکل ناخواسته در سینه‌ها شود که در صورت عدم رعایت اصول نگه‌داری صحیح از سینه در این دوران باعث تضعیف بافت پستان و افتادگی آن در آینده خواهد شد. از دست دادن وزن ناگهانی به خصوص در دوران شیردهی نیز اغلب منجر به افتادگی و کاهش حجم سینه و ایجاد پوست اضافه خواهد شد. شیردهی غلط می‌تواند باعث کشیده شدن بافت سینه و تغییرات ظاهری در آن شود. همچنین با افزایش سن و تحلیل رفتن بافت چربی بدن به خصوص در ناحیه سینه پوست خاصیت ارتجاعی خود را از دست می‌دهد و سینه‌ها به سمت پایین آویزان می‌گردند. اگرچه عوامل محیطی نقش به سزایی در افتادگی و تضعیف سینه دارند اما گاهی اوقات وراثت نیز بر آن تأثیر می‌گذارد. برخی افراد به دلایل ژنتیکی بافت سینه ضعیف‌تری دارند و بیشتر مستعد افتادگی سینه خواهند بود.

فواید جراحی بالا کشیدن سینه‌ها
جراحی بالا بردن سینه به تنهایی یا همراه با سایر عمل‌های زیبایی سینه می‌تواند زیبایی اولیه‌ی سینه‌ها را به فرد بازگرداند. این جراحی با فرم دادن به ظاهر و اندام زن، نه تنها میزان اعتماد به نفس او را افزایش می‌دهد بلکه با ایجاد احساس رضایت از خود می‌تواند بسیاری از مخاطرات روحی و روانی ناشی از این مسئله را برطرف کند. زنان می‌توانند پس از این جراحی روابط جنسی با کیفیت‌تری داشته باشند و دیگر از افتادگی سینه در مقابل شریک جنسی خود شرمسار نباشند. پس از این جراحی زیبایی رسیدن به رضایت جنسی نه تنها برای زن بلکه برای همسر او نیز میسرتر خواهد بود. از دیگر مزایا و فواید بالا بردن سینه بازگرداندن پستان به حالت طبیعی و ایجاد یک شکل بهتر از آن پس از طی شدن دوران بارداری و شیردهی است. در صورت کاهش وزن ناگهانی و از بین رفتن بیش از حد بافت چربی سینه می‌توان با این جراحی پستان‌ها را به شکل اولیه بازگرداند. شانس مجدد داشتن سینه‌های زیبا و خوش فرم یکی از بزرگ‌ترین مزایای این جراحی برای کسانی محسوب می‌شود که به شدت از ظاهر زشت و بد شکل این اندام خود رنجور و آزرده هستند.

اقدامات لازم پیش از انجام جراحی بالا کشیدن سینه‌ها
برای داشتن یک جراحی زیبایی مؤفقِ بالا برنده‌‌ی سینه ابتدا باید یک پزشک مجرب و متخصص در این کار را پیدا کنید که از کیفیت کار او مطمئن باشید. زیرا سینه‌ها، اندام حساسی برای زنان محسوب می‌شوند و انجام صحیح و بدون نقص جراحی آن‌ها موضوع بسیار مهمی است که به سادگی نمی‌توان از کنار آن گذشت.
برای انجام یک جراحی زیبایی سینه‌ی رضایت‌بخش باید به صورت کامل درموردِ تمام جوانب آن تحقیق و با پزشک خود گفت‌وگو کنید. سپس باید جراح را از میزان انتظارات خود از نتیجه جراحی مطلع کنید و درباره‌ی واقعیت‌های قابل انتطار جراحی با پزشک خود مشورت کنید. از طرفی با پاسخ دادن دقیق به سؤالات جراح یک شرح حال کامل از پرونده پزشکی خود دهید که شامل پاسخ این پرسش‌ها است:

هدف شما از جراحی بالا بردن سینه چیست و انتظار چه نتیجه‌ای را دارید؟
آیا شرایط پزشکی، سابقه‌ی آلرژی دارید و یا تحت درمان خاصی هستید؟
در صورت مصرف داروهای درمانی، ویتامین‌، مکمل‌های گیاهی اسامی آن را ذکر کنید؟
آیا سیگار، مواد مخدر یا الکل مصرف می‌کنید؟
آیا سابقه‌ی جراحی‌ و بی‌هوشی دارید؟
آیا سابقه فردی و خانوادگی از سرطان پستان دارید؟ در صورت داشتن سابقه‌ی مشکلات پستان نتایج حاصل از هر ماموگرافی و یا نمونه‌برداری قبلی خود را ارائه کنید.
پس از اتمام سؤالات و تکمیل شدن مشخصات پزشکی پرونده، جراح معاینات بالینی و آزمایش‌های لازم برای بررسی وضعیت بدنی و را شروع می‌کند و با مشاوره‌ها و توصیه‌های لازم فرد را برای جراحی آماده می‌کند. این اقدامات شامل:

ارزیابی وضعیت سلامت عمومی فرد یا عوامل خطرزای از پیش موجود؛
اندازه‌گیری و بررسی ظاهری سینه، کیفیت پوست و وضعیت قرارگیری نوک سینه‌ها و هاله اطراف آن؛
انجام آزمایش‌های کنترلی قبل از عمل؛
تجویز برخی داروها یا تنظیم و تعویض داروهای مصرفی فعلی؛
انجام یک ماموگرافی پایه قبل از عمل جراحی و دیگری بعد از عمل جراحی برای کمک به تشخیص هر گونه تغییرات احتمالی در بافت پستان؛
ترک استعمال سیگار و دخانیات؛
اجتناب از مصرف آسپرین و داروهای ضد التهاب و مکمل‌های گیاهی افزایش‌دهنده احتمال خونریزی بعد از عمل؛
توصیه‌ها و گزینه‌های درمانی پیشنهادی؛
توضیح خطرات و عوارض احتمالی عمل زیبایی و نتایج قابل انتظار بالا بردن سینه.
با این حال برای کاهش اضطراب قبل از عمل لیفت سینه بهتر است با پرسیدن تمام سؤالات خود از پزشک همه‌ی شک و شبهه‌های موجود را برطرف کنید و خود را برای این جراحی حساس آماده کنید. شما می‌توانید با پرسیدن این لیست از سؤالات با خیالی آسوده زیر تیغ جراحی قرار گیرید:

آیا پزشک جراح دوره‌های تخصصی زیبایی سینه را گذرانده است؟ چند سال سابقه کار دارد؟
آیا بیمارستان مورد نظر از تسهیلات و امکانات به روز و پیشرفته کافی برخوردار است؟
آیا من کاندید خوبی برای این روش جراحی زیبایی سینه هستم؟
چه روش جراحی‌ای برای من بهتر است؟
برای بهبودی کامل پس از عمل چه قدر زمان لازم اسیت؟ چه کارهایی به روند درمانی من سرعت می‌بخشد؟
جراحی بالا کشیدن سینه چه خطرات و عوارضی دارد؟
آیا جراحی بالا بردن سینه بر توانایی شیردهی من اثر می‌گذارد یا آن را مختل می‌کند؟
آیا سینه‌های جراحی شده پس از بارداری و دوران شیردهی تغییر خواهد کرد؟
در صورت عدم رضایت از نتیجه عمل چه کار می‌توان کرد؟
چه داروهایی قبل و بعد از عمل جراحی تجویز می‌شود؟
آیا بعد از عمل جراحی نیاز به استفاده از باند یا سینه‌بند مخصوص هست؟
آیا بخیه‌ها کشیده می‌شود؟ چه زمانی پس از عمل کشیده می‌شود؟
چه زمانی می‌توانم فعالیت طبیعی و ورزش را از سر گیرم؟
چه زمانی باید برای ویزیت پیگیری مراجعه کنم؟
انواع روش جراحی افتادگی سینه یا لیفت جهت بالا کشیدن سینه
عمل جراحی زیبایی بالا کشیدن پستان از طریق انواع روش‌های برش و تکنیک‌های متفاوت انجام می‌شود. نوع روش مناسب هر فرد با توجه به اندازه و شکل پستان، موقعیت قرارگیری هاله سینه، میزان افتادگی آن، جنس پوست و خاصیت ارتجاعی آن و همچنین مقدار پوست اضافی انتخاب می‌شود. این جراحی بسته به میزان تغییرات لازم حدود 1 الی 2 ساعت زمان می‌برد. مراحل انجام عمل لیفت سینه شامل:
مرحله اول ـ بی‌هوشی
داروهای بی‌حسی، بی‌هوشی و کنترل‌کننده درد برای راحتی فرد طی عمل جراحی تجویز می‌شود. پزشک متخصص بی‌هوشی بهترین داروهای کاهنده درد و بی‌هوشی عمومی را با توجه به شرایط بیمار توصیه و تجویز می‌کند.
مرحله دوم ـ برش
سه الگوی رایج برای برش وجود دارد که شامل برش اطراف هاله‌ی پستان، برش اطراف پستان، برش عمودی از اطراف هاله تا چین پستان، برش افقی در امتداد چین پستان یا T معکوس است. برش هلالی اطراف هاله‌ی پستان بیشتر برای اصلاح افتادگی سینه خفیف استفاده می‌شود. برش اطراف پستان نیز یک برش دایره‌ای در اطراف هاله‌ی پستان است که برای تحکیم سینه و کاهش پوست هاله آن انجام می‌شود. برش عمودی به منظور حذف پوست کشیده شده‌ی اضافی و تغییر شکل متوسط سینه انتخاب می‌گردد. برش T معکوس یا لنگری برای افتادگی‌های شدید که نیاز به برداشت بافت و پوست اضافی دارند، به منظور رسیدن به نتایج بهتر استفاده می‌شود.
مرحله سوم ـ شکل‌دهی مجدد به سینه
بافت پستان به منظور بهبود ظاهر سینه و تغییر شکل آن به سمت بالا کشیده می‌شود و نوک پستان در ارتفاع طبیعی خود در سنین جوانی قرار می‌گیرد. اگر لازم باشد پوست اضافی هاله سینه برداشته می‌شود و پوست اضافی تمام قسمت‌های سینه برای جبران خاصیت ارتجاعی آن حذف می‌گردد.
مرحله چهارم ـ بستن برش
پس از تغییر شکل سینه و برداشت پوست اضافی، پوست باقی مانده را از ناحیه برش خورده می‌بندند. برخی از خطوط برش ناشی از جراحی بالا کشیدن سینه در محل خطوط طبیعی پستان پنهان می‌شود. با این حال، برخی دیگر از خطوط بر جای مانده بر روی سطح پستان قابل مشاهده است. در اکثر موارد خطوط جراحی محو خواهد شد و به طور قابل توجهی در طول زمان بهبود می‌یابد. از آن‌جایی که زنان دوست ندارد هیچ خطوطی از جراحی باقی بماند به خصوص بر روی سینه، پزشک جراح پلاستیک سعی می‌کند برش‌ها را در کم‌دیدترین ناحیه سینه ایجاد کند. برش با بخیه لایه‌های عمقی درون بافت پستان، چسب پوست یا نوار جراحی بسته می‌شود.

نکات مهم پس از جراحی بالا کشیدن سینه
عمل جراحی بالا کشیدن پستان می‌تواند در بیمارستان یا یک مرکز مجهز زیبایی به صورت بستری یا سرپایی انجام شود. در صورت سرپایی بودن جراحی حتماً با یک همراه مراجعه کنید تا پس از عمل و ترخیص تا خانه مراقب شما باشد. همچنین بهتر است در شب اول بعد از عمل تنها نمانید.
امکان و توانایی بلند شدن و راه رفتن بدون کمک در همان روز عمل جراحی وجود دارد. در طول مدت بهبودی جراحی زیبایی سینه، پستان‌ها پانسمان می‌شود و بسته به نظر پزشک با سینه‌بند کشسان بسته و حمایت می‌گردد. سینه‌بند مخصوص می‌تواند تورم ناحیه عمل را کاهش داده و با نگه‌داری از سینه به بهبود سریع‌تر زخم آن کمک کند. درد و تورم باقی مانده از عمل به تدریج و طی چند ماه فروکش می‌کند. گاهی اوقات ممکن است حین عمل لوله کوچک و نازکی به طور موقت برای تخلیه خون بیش از حد یا مایع در زیر پوست قرار داده شود. دستورالعمل خاصی برای مراقبت بعد از عمل به فرد توصیه گردد که عبارت است از:

پزشک جراح پس از عمل داروهایی را به صورت خوراکی یا وریدی برای تسریع روند بهبودی و کاهش احتمال عفونت ناشی از عمل تجویز می‌کند که باید به موقع استفاده شود؛
اکثر بیماران درد و تورم را بعد از عمل جراحی بالا کشیدن پستان تجربه می‌کنند. جراح زیبایی شما برای کنترل درد پس از عمل داروی مسکن تجویز می‌کند که مصرف بیش از حد توصیه شده مجاز نمی‌شود؛
بهتر است به پشت خوابید و در صورت عادت داشت به خوابیدن به پهلو باید از یک بالش اضافی برای حمایت و جلوگیری از افتادن روی سینه استفاده کرد؛
پوشیدن سینه‌بند حمایتی در جراحی بالا کشیدن سینه معمولاً تا 8 هفته توصیه می‌شود؛
باید ورزش و فعالیت بدنی شدید را برای 2 الی 6 هفته اول پس ازجراحی بالا بردن سینه محدود کنید؛
طی هفته اول پس از عمل بسته به ماهیت شغل فرد امکان حضور در محل کار وجود دارد.
نتایج جراحی لیفت سینه
نتایج حاصل از عمل جراحی افتادگی پستان بلافاصله پس از عمل قابل مشاهده است. با گذشت زمان، تورم ناشی از عمل رفع خواهد شد و خطوط برش کم‌رنگ و حتی محو می‌گردد. با مقایسه عکس‌های سینه خود قبل و بعد از عمل می‌توانید به راحتی میزان تغییرات صورت گرفته را تشخیص دهید. با گذشت چند ماه و از بین رفتن التهاب بافت سینه آسیب دیده و قرار گرفتن پستان در شکل و موقعیت اصلی خود، نتایج بهتری از جراحی خود درمی‌یابید. ممکن است با گذشت زمان و افزایش سن تحت تأثیر گرانش زمین سینه‌ها دوباره دچار افتادگی شوند که البته با رعایت برخی نکات پس از جراحی می‌توانید این روند را کندتر کرده و زمان طولانی‌تر از زیبایی سینه‌های خود لذت ببرید. این اقدامات عبارت‌اند از:

حفظ وزن ایده‌آل؛
حفظ شیوه‌ی زندگی سالم؛
رعایت دقیق دستورالعمل‌های ضروری پزشک پس از عمل جراحی؛
مراقبت از برش‌های جراحی و جلوگیری از وارد شدن فشار بیش از حد، سایش و یا حرکت آن در طول زمان بهبودی بسیار مهم است.

خطرات جراحی بالا کشیدن پستان
علی رغم شخصی بودن جراحی بالا کشیدن پستان فرد باید آگاهانه و با در نظر گرفتن خطرات و عوارض احتمالی ناشی از آن و اطمینان از ارزش فوایدی که به دست خواهد آورد تصمیم بگیرد. همانند تمامی جراحی‌های زیبایی و غیر اورژانس باید فرم رضایت نامه‌ای را پر کنید که در آن به درک و آگاهی کامل شما از عارضه‌های احتمالی عمل و تصمیم اختیاری در اقدام به جراحی اشاره می‌شود. خطرات جراحی بالا کشیدن پستان عبارتند از:

خطرات بی‌هوشی؛
خونریزی یا تشکیل هماتوم؛
عفونت؛
ترمیم ضعیف ناحیه برش؛
تغییرات موقتی یا دائمی ناخوشایند در نوک پستان؛
شکل ظاهری متفاوت سینه‌ها؛
عدم تقارن سینه؛
نکروز (مرگ) بافت پستان؛
تجمع مایع یا خون زیر پوست؛
از دست دادن جزئی یا کلی نوک یا هاله پستان؛
عوارض قلبی و ریوی و ترومبوز ورید عمقی.
بهتر است قبل از عمل در مورد تمام عوارض احتمالی با پزشک مشورت کنید و سؤالات خود را به صورت مستقیم از جراح خود بپرسید.

Comments

Popular posts from this blog

درمان بواسیر با لیزر

پروکتوسکوپی یا مشاهده رکتوم چیست، در چه مواردی انجام می شود و عوارض آن

0 تا 100 عمل جراحی فیستول چگونه است و چقدر طول میکشد؟